top of page
Търсене
  • Снимка на автораСУРИЧЕ "Д-р Петър Берон"

Коледен базар



Дните преди Коледа обединиха Беронци да творят красота и добро, да даряват радост и надежда и да усмихват.

В навечерието на Рождественските празници по традиция се организира нашият благотворителен Коледен базар, който тази година с радост и удовлетворение можем да обявим за изключително успешен!

Щандовете ни в училище бяха отрупани с невероятни коледни сувенири и примамливи коледни сладкиши и лакомства.

На Игнажден, първия ден на базара ни, вековният ни дом се огласи от Коледарски наричания и хоро. В следващите дни във фоайетата и на базара ни радваха Коледен концерт и автентични коледарски песни от нашия край.

🎅Както всяка година Дядо Коледа и Снежанка посетиха малки и големи. С тях се промъкна и Гринч, но не успя да развали Коледния дух - “стана добър” с помощта на Берончета. Големите зарадваха малките с вълнуващи анимационни програми. В невиждания досега фотокът с коледни декори малки и големи бързаха да запечатат в снимки настроението и красотата на споделените мигове.

Беронци пренесоха Коледния дух на доброто и на градския базар, където представиха на ценителите на изкуството изящни рисунки и мозайки на талантливите ни ученици. Малките перничани можаха да се снимат с приказните герои във фотокъта, а фотографите ни предлагаха уловени в моментни снимки мигове на забава с тях.

Общността ни от ученици, родители и учители споделихме в добротворство и радост светлите дни на очакване на Рождество и Новата година.

Да бъдат светли, топли и споделени празниците за всички!



89 преглеждания
bottom of page