top of page
Търсене
  • Снимка на автораСУРИЧЕ "Д-р Петър Берон"

Дарение


Беронци творят красота и добро, даряват радост и надежда. Това е да имаш кауза и да я защитаваш! Днес Директорът на СУРИЧЕ "Д-р Петър Берон" г-жа Елеонора Владимирова и председателят на УУС Боряна Бонева имаха честта да дарят събраните на Коледния пазар средства в размер на 5002 лв. на г-н Чавдар Бъчваров в подкрепа на лечението на неговия син и наш обичан съученик Георги.

В навечерието на Рождественските празници и Новата 2023 Година по традиция се организира нашият благотворителен Коледен базар. Беронци избраха средствата от него да отидат в полза на деца в неравностойно положение от нашето училището. Бяха изработени невероятни коледни сувенири и бяха приготвени коледни сладкиши и лакомства от наши ученици. Както всяка година Дядо Коледа и Снежанка посетиха малки и големи, а фоайетата се огласиха от Коледен концерт. С ентусиазъм и с подкрепата, таланта и всеотдайния труд на неуморните ни колеги г-жа Борислава Стоилова, г- н Явор Ангелов, г-жа Верка Бонева, г-жа Наталия Михайлова, г-жа Мая Ганева и целия колектив на училището ни Беронци пренесоха Коледния дух на доброто и на градския базар.

Благодарим на общността на СУРИЧЕ "Д-р Петър Берон" за това, че ученици, родители и учители защитихме заедно още една благородна кауза!



53 преглеждания
bottom of page