top of page
Търсене
  • Снимка на автораСУРИЧЕ "Д-р Петър Берон"

Четиво за родители!

Уважаеми родители,


Изминаха две седмици от съвместната ни работа по обучението на нашите деца. Най-важната ни задача е, да продължим да сме дисциплинирани и отговорни, и да запазим здравето на всички в условията, които сме поставени.

Като всяко ново начало обучението от разстояние ни изправи пред много изпитания. От организацията на учебния процес от наша страна, през осигуряването на възможности учениците да имат достъп до технически средства и интренет от Ваша. Не правим равносметка, но сме длъжни да отчетем ангажираността на децата Ви, както и подкрепата и помощта, които им оказвате.

Много е важно, да продължим добрата комуникация, която изградихме между учител и ученик, учител и родител за изминалото време.


Насърчавайте децата да бъдат активни участници в учебния процес.


Подпомагайте ги там където е необходимо, особено технически. Следете за поставените им задачи и за тяхното изпълнение.


Благодарим Ви, защото сме впечатлени от отношението Ви и усещането, че сме част от голямото семейство на нашето училище.

Предоставяме имейл: berononline@abv.bg за обратна връзка с очакване ако имате рационални предложения за подобряване на обучението в дигитална среда и според възможностите и ресурсите, с които разполага училището да се съобразим или да коригираме нашата работа.

Очакваме да използвате пощата и за мнения и отзиви за работата ни до момента.

/ако съобщениетоВи е харесало моля дайте своя глас като кликнете върху сърчицето!/

567 преглеждания

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page