top of page
Търсене
  • Снимка на автораСУРИЧЕ "Д-р Петър Берон"

Националното състезание по професии


Убедително представяне на отбора на Беронци на Националното състезание по професии на МОН - К. К. АЛБЕНА, 19 - 21.04.2023 г.

Беронци се състезаваха в категория "Анимация". Отборът ни, дебютанти на състезанието: Екатерина Кирилова, Никол Трайчева и Цветина Иванова от 11 "а" клас, Бианка Ангелова, Боряна Бонева, Йоана Костадинова и Красимира Борованска от 11 "б" с ръководител, мотиватор и вдъхновител Верка Бонева.

Бианка Ангелова получи изключително признание - приз "Най-добър млад аниматор" и специална стипендия за обучение в програма "Хотелски мениджмънт" на Висше училище по мениджмънт - Варна. Младите ни аниматори показаха своите умения в реална работна среда и бяха оценени от доказали се професионалисти. С представянето си те спечелиха аплодисментите и симпатията на публиката, а с цялостното си участие - нов опит, нови хоризонти и вдъхновение. За Беронци бе чест да са участници в състезанието, което за пръв път бе в такъв голям мащаб и се превърна в изключително събитие.

В състезанието взеха участие над 180 ученици от 47 училища в шест категории:

➡️Най-добър млад готвач

➡️Най-добър млад сервитьор

➡️Най-добър млад хлебар-сладкар

➡️Най-добър млад барман

➡️Най-добър млад хотелиер

➡️Най-добър млад аниматор

ПГ по туризъм "П. К. Яворов" гр. Добрич бе домакин на събитието с перфектна организация, а хотелите "Парадайс" и "Амелия" приютиха 450-те присъстващи и дадоха комфорт и поле на изява на участниците. Искрени благодарности на домакините, организаторите и Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство в България за незабравимото изживяване!58 преглеждания

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page