top of page
Търсене
  • Снимка на автораСУРИЧЕ "Д-р Петър Берон"

ВАЖНО!!!


Уважаеми родители,


Ръководството на СУРИЧЕ“ Д-р Петър Берон“ Ви информира, че днес, 22.10.2020 г., има потвърден случай на коронавирус на ученик от V клас. Незабавно са взети всички противоепидемични мерки, предписани от Министерство на здравеопазването. Извършена е пълна дезинфекция на училището съгласно „Правила за поведение при съмнение или случай на covid-19.

Очакваме предписание на РЗИ-Перник, с което ще бъде карантинирана паралелката за времето от 22.10.2020 г. до 04.11.2020 г.

Екипът на СУРИЧЕ “Д-р Петър Берон“ Ви уверява, че спазва „Мерки и правила за работа в СУРИЧЕ “Д-р Петър Берон“ - гр. Перник през учебната 2020/2021 г. в условията на covid-19“ за максимално безрискова среда в условията на извънредна епидемична обстановка през учебната 2020/2021 година“ и не допуска незащитен контакт от страна на персонала.

Нека нашата общност да запази самообладание, да вдъхне доверие в учениците за осигурена максимално безрискова среда за обучение. Да пазим здравето си взаимно и не допускаме незащитен контакт в комуникацията ни в и извън учебната среда.

Нека утре да изпратим и посрещнем здрави децата в двора на училището.


533 преглеждания

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page